Б’ємо на сполох: “Наявна зміна цінової політики авіакомпанії Wizz Air щодо українських громадян…”

Виносимо з коментарів те, що й самі хотіли було відзначити. При тому що Україна зближується з Євросоюзом на словах і літерах Угоди про асоціацію, дістатися з України до ЄС тепер набагато дорожче, ніж у минулі роки. Головний український лоукостер дере ціни вище неба.

Это, как вы поняли, не Украина...

Десь не в Україні…

Допис нашого постійного читача Олександра Д. з Одеси:
“Авіакомпанія Wizz Air за останній тиждень накрутила ціни на польоти з/в Україну – в 3 рази мінімум! Високий курс євро й доларів виправданням служити не може. Наявна зміна всієї цінової політики авіакомпанії щодо українських громадян.
На сайті Wizz Air жодних пояснень з цього приводу немає.

Всі акції Wizz Air, як і сьогоднішня, – м’яко кажучи, погано пахнуть. Аналізуючи зміни тарифів, бачимо, що перед акціями (за один-два дні) Wizz Air різко підвищує ціни на квитки.
Мені все це, як і більшості українських мандрівників, не подобається. Дорогі друзі, пропоную висловити своє обурення такою політикою Wizz Air! Як це правильно зробити – поки не знаю, давайте порадимося!

Як вихід із цієї ситуації – літати тією ж авіакомпанією, але з Будапешта, Варшави, Кишинева.
Якщо що – пишіть на пошту dalexx@ukr.net”.

Додамо, що свої оцінки, думки та пропозиції можна висловлювати також у коментарях на “Смаку подорожника”.

Читайте також у “Смаку подорожника”:
Сумні реалії лоукост-ринку України: мінус Wizz Air, плюс Atlasjet, диктат МАУ

Facebook Comments

.

4 коментарі
  1. Aleks

    Кстати, не заметил роста цен… можно конкретный пример ??

    • Александр

      Не замечают скачка цен те, кто не отслеживает. Пример? Пожалуйста! В середине сентября цены на полет Львов-Милан были 399 гривен (342 – для членов клуба), вот даты: 1, 3, 5, 8, 10, 12, 15, 17, 19 декабря. И посмотрите, что сейчас. Обратный рес Милан-Львов, было 399-479 (по клубу – 342-406), даты: ноябрь и декабрь. Сейчас все намного выше. Какмие вам еще примеры написать? Что я летом совершил путешествие в Испанию за 1050 гривен в оба конца (билеты покупались в ноябре прошлого года). А сейчас на лето 2015 г. один билет туда выйдет в 1500 гривен. Да, гривня наша упала, но не до такой же степени! Хочется, чтобы в Украину скорее пришли другие лоу-косты. Тогда и Виззайр наглеть так не будет!

  2. Жах, наче ми третій сорт!

Прокоментувати